Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

ProDech, o.s.

Praha 10, Ruská 178/1241, 100 00

zpět na výpis
 
ProDech, o.s.
Kategorie: kultura|ostatnípoznání|ostatní

Občanské sdružení ProDech založili na podzim roku 2000 členové Studentského dechového orchestru ZUŠ Praha 3, Koněvova 214, který se též zve „Žižkovská smršť“. Cílem sdružení je podporovat hudební aktivity mladých muzikantů, vytvářet podmínky pro jejich vystupování a zároveň se podílet i na jejich dalším hudebním vzdělávání.

Největším počinem ProDechu je kromě drobných pořadatelských aktivit, spojených s činností orchestru Žižkovská smršť, právě pořádání stejnojmenného hudebního festivalu Žižkovská smršť, jehož cíle se vlastně shodují s cíli sdružení.

Od prvního ročníku v roce 2001 se festival rozrostl z původně jednodenní akce pro přátele ve dvoudenní festival, na kterém každý den vystoupí kolem dvaceti hudebních těles.

Ruská 178/1241
Praha 10, 100 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: