Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Zephyr Pub & Club

Praha 1, Michalská 439/13, 110 00

zpět na výpis
Tip
 
Zephyr Pub & Club

Nadcasovy prostor pro soucasnou generaci #come_together

Telefon:777323100
Kategorie: zábava|party a kluby, elektroswinggastro|bary a pivnice, restaurace

Zephyr - Jsme restaurace, pivnice, hudební klub a galerie. Koncept Zephyr je stvořen a přizpůsoben lidem žijícím ve městě, kteří hledají a chtějí "něco jiného". Spojuje v sobě funkci místa setkávacího, pracovního i odpočinkového a zábavního. Spojuje v sobě hudební klub, restauraci, bar a galerii. Všechny tyto potřeby vzešlé z místa kde žijeme, se Vám, našim zákazníkům budeme snažit uspokojit od května tohoto roku.  Těšte se na kvalitní a originální hudební program klubu, otevřeného vždy od středy do soboty, Afterwork akce ve všední dny v čase od 17.00 -21.00. Anebo kvalitní sezonní menu naší restaurace, která bude otevřena celý týden od rána až do noci. V blízké době pro Vás otevřeme i galerii s výstavami mladých domácích a zahraničních umělců . A to vše v příznivých cenových relacích v maximální možné kvalitě. BUDE OTEVŘENO V KVĚTNU!!!

Michalská 439/13
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: