Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Café teatr Černá labuť

Praha, Na Poříčí 25, 11000

zpět na výpis
Tip
Café teatr Černá labuť

Výhled na pražské střechy. Komorní divadelní kusy a koncerty. Vaříme kávu a nabízíme lahodné víno. Prostorem plují obrazy.

Telefon:222 827 827
Kategorie: kultura|divadla, koncerty

Cafe-galerie-teatr-komorní koncerty.

Součástí uměleckého prostředí je kavárna s vyhlídkovou terasou. Otevřená od pondělí do pátku od 14.00 do 22.00 hodin (v den představení do 18.00). V roce 1999 byla založena galerie, která je nedílnou našeho prostoru.  V oblasti divadla a hudby se soustřeďujme na kvalitní komorní tvorbu - inscenace, performance, koncerty a jiné umělecké alternativy. Umělecký prostor nad Prahou vytvořila pro tyto účely světová architektka Eva Jiřičná. Na jevišti i na baru u nás můžete potkat Ester Kočičkovou, Taťánu Medveckou, Zuzanu Bydžovskou, Luciu Soralovou, Václava Šandu a tak.

Na Poříčí 25
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: