Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Art for Life, o.s.

Praha 1, Masarykovo nábřeží 239/22, 110 00

zpět na výpis
 
Art for Life, o.s.
Telefon:777271720
Kategorie: kultura|ostatnípoznání|ostatní

ART FOR LIFE cítí potřebu znovuotevírat veřejnou diskusi o prevenci, způsobech přenosu, životě s HIV a chování společnosti vůči HIV pozitivním spoluobčanům.

Lékaři  v Česku zaznamenali za uplynulý rok 195 nových HIV pozitivních. Od roku 1986 odborníci v ČR odhalili či potvrdili HIV u 1820 lidí, z nichž 356 už AIDS onemocnělo a 182 na ni zemřelo.

Zatímco se nemoc v posledních letech rozšiřuje o téměř dvě stovky nakažených ročně, veřejnost ztrácí o tuto problematiku zájem a dorůstající mládeži chybí základní preventivní informace. Věříme, že našimi aktivitami budeme vyvolávat veřejnou diskuzi o problematice HIV/AIDS a o tom, jak zasahuje českou společnost.

ART FOR LIFE je občanským sdružením, které získává finanční prostředky primárně prodejem a dražbou uměleckých děl věnovaných českými i zahraničními umělci, a pomocí darů, k nimž motivuje firmy, organizace i jednotlivce. Všichni zúčastnění se této charitativní činnosti věnují z vlastních pohnutek, ve svém volném čase a bez nároku na honorář. Art for Life, o.s. finančně nepodporují stát ani žádné veřejné instituce.

Masarykovo nábřeží 239/22
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: