Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

RKČ-Rytíři Koruny České

, ,

zpět na výpis
 
RKČ-Rytíři Koruny České

historická skupina

Telefon:734693062
Kategorie: kultura|divadla, ostatní, vizuální uměnízábava|zábava - ostatnísport|adrenalin sporty, ostatnípro děti|Kultura, Sport, Příroda, Divadlo, Hry, Zábava, S tatínkem

Skupina Rytíři Koruny České byla založena v Plzni v roce 1989 Martinem Cholinským. Máme bohaté zkušenosti s pořádáním vlastních akcí, šermířskými vystoupeními v České republice i po celé Evropě a také s natáčením filmů, seriálů a historických dokumentů.
 
Skupinu tvoří cca. 20 členů a několik externistů. Máme široký rozsah – disponujeme kostýmy a rekvizitami od dob antiky až po francouzskou revoluci. 
 
Podílíme se na organizaci městských a jiných historických akcí, mnoho zkušeností získáváme například ve Francii, kde pravidelně od roku 2003 vystupujeme. Účastníme se také mnoha akcí v Německu, Rakousku, Polsku, Švýcarsku nebo Itálii. Naše členy jste mohli vidět v desítkách filmů či dokumentů jako Příběh rytíře, Johanka z Arku, Letopisy Narnie, Warcraft, Ať žijí Rytíři, The Musketeers, Stěhování národů, Britannia, Knightfall, a další.  


Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: