Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Divadlo na půdě - Cross Club

Praha 7, Plynární 23,

zpět na výpis
 
Divadlo na půdě - Cross Club

Prostor pro performativní umění, site-specific a alternativní divadlo. Divadlo na půdě ožívá...

Telefon:731 468 447
Kategorie: kultura|divadlazábava|party a kluby

Máš šílený nápad, který by si chtěl na půdě zhmotnit? Máš nesplněné přání, co bys chtěl vidět - zažít?
Ozvi se!

Holešovický Cross Club je jedním z nejpestřejších míst v Praze především díky své dramaturgii. Na jednom místě se setkává generace mladých návštěvníků se starší generací vyrůstající společně s Crossem. Pankáči se zde potkávají s rapery, výtvarníky, spisovateli, což vytváří onu unikátní atmosféru… Cross tvoří dlouhodobě platformu pro nejrůznější formy umění, ale například i pro kulturně vzdělávací pořady a projekce.

​Ve vrchním patře klubu - na půdě - je umístěn atmosferický divadelní prostor, který za léta svého působení hostil řadu site-specific projektů a přední skupiny alternativního divadla. S novou, pravidelnou dramaturgií se Divadlo na půdě soustřeďuje na okrajové divadelní žánry, které stojí na hranici divadla, literatury, filmu a performance artu stejně tak jako na mezinárodní spolupráce a umělecké rezidence.

Plynární 23
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: