Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Česko-katalánský spolek

, ,

zpět na výpis
 
Česko-katalánský spolek

Sdružení, jehož snahou je fungovat jako prostředník mezi Českou republikou a Katalánskem.

Kategorie:

Českým a slovenským přátelům Katalánska, jakož i Kataláncům žijícím v České republice můžeme posloužit jako užitečný přístupový bod.

Usilujeme o sbližování lidí, pročež organizujeme nejrůznější aktivity, o nichž se můžeš dozvědět na těchto stránkách: pořádáme týdenní setkání, společné večeře, sledování zápasů Barçy atd.

Jelikož se ne všechny projevy sounáležitosti a ne všechny nápady, které se zrodí mezi členy našeho sdružení, musí objevit na webu, je vždy lepší přijít mezi nás a informovat se osobně.

Naším společným zájmem je přispívat k utváření představy Čechů o Katalánsku. Lidé žijící v České republice od nás musí získávat přímé, neštvavé a podložené informace.

Za tímto účelem se zaměřujeme na sledování obrazu Katalánska v českých médiích, snažíme se navazovat osobní kontakty s novináři a nabízet jim aktuální informace z alternativních zdrojů.

Zároveň se snažíme podporovat mezikulturní výměnu, a to prostřednictvím pořádání projekcí, výstav, přednášek a dalších akcí, jejichž cílem je přiblížit katalánskou realitu všem zájemcům v České republice.

Chceme rovněž působit i opačným směrem, tj. objasňovat českou realitu lidem v Katalánsku, a to ať již skrze naše osobní zkušenosti ze zdejšího života, tak i sběrem a analýzou dat na internetu.


Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: