Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Hras

Praha 1, Václavské nám. 38, 11000

zpět na výpis
 
Hras

Prodejna společenských her, hlavolamů, stavebnic a nevšedních dárků v centru Prahy.

Kategorie: zábava|lifestyle|Nakupování

Společnost HRAS spol. s r.o. byla založena roku 1993 jako specializovaný prodejce a dovozce společenských her z celého světa, ke kterým se zanedlouho přidal i další sortiment - hlavolamy. Cílem společnosti HRAS je nejen prodávat moderní společenské hry a hlavolamy, ale především ukázat lidem v ČR obrovský výběr v deskových a karetních hrách. Naši zaměstnanci jsou především zkušení hráči, kteří dokáží vysvětlit a naučit zákazníky téměř jakoukoliv společenskou hru či hlavolam.

Od roku 2000 se stala naší základnou prodejna v pasáži Rokoko na Václavském náměstí, kterou jsme roku 2008 rozšířili na dvojnásobnou velikost. S navýšením prodejní plochy jsme zvětšili i sortiment o stavebnice, především o japonskou kreativní stavebnici LaQ, magnetickou stavebnici Magformers, kreativní hračky Djeco, laybrinty Xmatrix a Inside3. Nejžhavější novinkou poslední doby jsou yoya, frisbee a CrosBoule.

Václavské nám. 38
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: