Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Wine & Art

Praha 1, Na Poříčí 1041/12, 11000

zpět na výpis
 
Wine & Art

Organizace sdružuje zájemce o umění, cestování, historii a podporu národního  vinařství, vinohradnictví a konzumaci vína.

Telefon:777 096 954
Kategorie: kultura|gastro|vinárny

Nestátní nezisková organizace Víno a umění byla založena v roce 2011 a sdružuje zájemce o umění, cestování, historii a podporu národního  vinařství, vinohradnictví a konzumaci vína se spojením s kulturou, zejména výtvarnou, ale také v souvislosti s kulturou stravování a celkově zdravým životním stylem.

Projekt Víno a umění založily osobnosti z obchodní, umělecké a potravinářské branže, které spojuje zájem pořádat nadstandardní regionální akce, které dokážou zaujmout místní i zahraniční návštěvníky.

Klíčem k úspěchu je vybudování podnětné platformy, která poskytne prostor pro navázání dlouhodobé spolupráce mezi renomovanými galeristy, umělci,  vinaři, hoteliéry a cestovními agenturami. Partnery projektu se přitom mohou stát výhradně významné osobnosti a subjekty se silně vyvinutým smyslem pro kvalitu a estetiku.

Víno a umění organizuje společenská setkávání v uměleckých galeriích, muzeích a atraktivitách cestovního ruchu spojených s různými formami umění a ochutnávkou národních vín a prezentací předních vinařů. Snahou je, podnítit vznik pravidelné, kulturně a společensky uznávané tradice v rámci celé České republiky s důrazem na rozvoj regionů, která získá značné renomé i podporu významných institucí, podnikatelských subjektů a společností i regionální správy.

Víno a umění si při svém založení stanovilo velmi kvalitní cíle, kterými chce přispět k obrození nabídky atraktivních společenských událostí i pro nejnáročnější jedince.
 
Sdružení především hodlá podporovat:
regionální cestovní ruch
mladé umělce - nové a netradiční  trendy v umění
umělecké instituce a regionální umění ve všech jeho formách
malé a střední vinařské i jiné potravinářské podniky
organizaci společenských akcí regionálního i celorepublikového významu
charitativní aktivity a projekty společenské odpovědnost
mezinárodní spolupráci v oblasti kultury, gastronomie a cestovního ruchu

Na Poříčí 1041/12
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: