Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

MAKRO ČR

Praha 5, Jeremiášova1249/7, 155 00

zpět na výpis
 
MAKRO ČR

Velkoobchody se širokým sortimentem potravinářského i spotřebního zboží.

Kategorie: gastro|gastro prodejnylifestyle|Nakupování

Velkoobchodní střediska Makro/Metro Cash&Carry razí od roku 1964 revoluční formu samoobslužného velkoobchodního prodeje, Cash & Carry. Oproti klasickému velkoobchodu má systém Cash &Carry řadu výhod: široký sortiment, dlouhou otevírací dobu a možnost odvézt si zboží okamžitě po jeho zaplacení. 
Svou originální filosofií dobylo Makro Cash & Carry už 29 zemí světa. V České republice provozuje třináct velkoobchodních center: Brno, České Budějovice - Hrdějovice, Hradec Králové, Karlovy Vary, Liberec, Olomouc - Velká Bystřice, Ostrava, Plzeň, Praha - Černý Most, Praha - Čestlice, Praha - Stodůlky, Ústí nad Labem a Zlín. Zároveň provozume tři tzv. Drive In provozy v Chomutově a v Jihlavě. Jsme členy nadnárodní skupiny Metro Cash & Carry International, jenž je zastoupena ve 29 zemích. Na český trh jsme vstoupili v roce 1996, první velkoobchod jsme otevřeli v roce 1997 v Ostravě.

Jeremiášova1249/7
Praha 5, 155 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: