Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Klub a2a - Tarot, relaxace

Praha 4, Šátalská 987/4, 14200

zpět na výpis
 
Klub a2a - Tarot, relaxace

Místo pro setkávání lidí, kteří se zajímají o osobní rozvoj a Tarotové umění.

Telefon:244 470 224
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Komorní klub a2a jsme založili společně s tarotovou školou se záměrem vytvořit místo pro setkávání lidí, kteří se zajímají o osobní rozvoj a Tarotové umění. Zároveň jde o místo pro lidi, kteří mají rádi literaturu a filmy a současně chtějí relaxovat v hezkém prostředí.

Klub a2a spojuje několik možností pro osobní i fyzický rozvoj.
Klidné a útulné zázemí v našem klubu splňuje očekávání těch, kteří se chtějí pobavit a na malý okamžik zapomenout na všechny starosti. Mohou zde potkat zajímavé lidi a něco nového se naučit nebo udělat další krok pro svůj osobní růst a životní směřování.

Místo je nabité energií Tarotu, pro který bylo cíleně vytvořeno. Relaxační zóna kouzlo pozitivní energie umocňuje a wellnes procedury se světelnou terapií mohou prospět i vaší fyzické stránce.

V jednom prostoru, na jednom místě můžeme trávit čas, který není promarněný. Relaxační zóna je k dispozici každému členu klubu nebo klientovi Tarotové školy, kdykoli bude chtít nebo potřebovat. Kombinace procedur je pestrá a nenáročná.
Promítání zajímavých filmů je samozřejmostí pro každého filmového fanouška. Promítáme filmy na přání, vybrané filmové novinky v předstihu, filmové retro lahůdky, soukromé filmy a klubové tipy.

Milovníci literatury si přijdou rovněž na své. Vlastní tvorba v našem klubu je vítána, jakýkoliv typ na dobrou knížku nenecháme bez povšimnutí.

Energie tohoto místa je nepochybná a uspořádání dovoluje maximální časovou a prostorovou variabilitu různých podob kursů, seminářů, worskshopů, přednášek,  tarotových tréninků i filmového a literárního setkávání.

Šátalská 987/4
Praha 4, 14200
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: