Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
března

Febiofest Culinary Cinema 2017

FEBIOFEST

zpět na výpis akcí
 

Febiofest ve spolupráci s Berlinale uvádí mimořádný kulinářský a filmový zážitek Culinary Cinema.

Začátek:24. 03. 17
Konec:26. 03. 17
Čas:18:00 - 20:00
Kategorie: kultura|kina gastro|

Letos již potřetí pořádá Mezinárodní filmový festival Praha – Febiofest ve spolupráci s prestižním festivalem Berlinale filmové projekce spojené s exkluzivními večeřemi nesoucí název berlínské filmové sekce Culinary Cinema.

Organizátoři budou v rámci Culinary Cinema opět promítat v kině Cinestar Praha – Anděl a večeře budou následně servírovat v prostředí Restaurace delight v přilehlém pražském hotelu andel’s by Vienna House Prague. Návštěvníci tak během jednoho večera uvidí film a následně ochutnají menu inspirované konkrétním filmem v podání špičkového šéfkuchaře. Během prvních dvou večerů se bude servírovat menu připravené šéfkuchařem pražské restaurace Le Grill Ondřejem Korábem, třetí večer se bude podávat menu od italského šéfkuchaře Mattea De Carli z restaurace Casa De Carli. Obě restaurace byly oceněny umístěním v Michelin Guide.

V pátek 24. 3. se bude promítat noirový thriller o gurmánské i erotické posedlosti Frank a Lola, jehož hlavním hrdinou je lasvegaský šéfkuchař Frank, který propadne záhadné ženě Lole, v sobotu 25.3. bude na programu film Noma: Moje dokonalá bouře o fascinujícím géniovi a zároveň rozervané osobnosti Reném Redzepim, šéfkuchaři, který přivedl svou kodaňskou restauraci Noma na mezinárodní vrchol. V neděli 26.3. pak bude možné vidět dynamickou italskou komedii s dramatickými prvky Naprostí cizinci pojednávající o zdánlivě nevinné hře mezi přáteli, která odkryje během jedné večeře mnohá tajemství – jediné, co tato hra obnáší, je dát během večeře mobilní telefony na jídelní stůl a sdílet každou SMS i příchozí hovor.

Lístky na Culinary Cinema jsou v předprodeji Ticketportalu od 5. prosince 2016, cena vždy zahrnuje projekci filmu a večeři o několika chodech uváděnou moderátorem. Ceny vstupenek do 23. prosince za 1 490 korun, od 24. prosince za 1790 korun.

24. 3. 2017: Frank a Lola - Menu Temná příchuť
25. 3. 2017: Noma: Moje dokonalá bouře - Menu Skandinávský vítr
26. 3. 2017: Naprostí cizinci - Menu Nesuď knihu podle obalu

FEBIOFEST
Tel:
Radlická 3179/1E
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: