Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
listopadu

Minecraft: Xbox One Edition herní zóna

Nákupní centrum Eden

zpět na výpis akcí
 

Přijďte v sobotu 26.11. mezi 10 – 18 hodinou a můžete si vyzkoušet ty nejžhavější herní novinky na několika konzolích Xbox One.

Datum:26. 11. 16
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: zábava| pro děti|S tatínkem

Bude pro vás připravena prostorná herní zóna s nejnovější hrou FORZA HORIZON 3, FIFA 17 a MAFIE III, ale především MINECRAFT! Této oblíbené hře bude věnován větší herní prostor, jako interaktivní koutek z prostředí MINECRAFTU, kde si na konzoli Xbox One můžete zahrát tuto nejoblíbenější hru na světě, můžete si zde vyrobit pravou stavební kostičku, nebo se vyfotit u pozadí s motivem hry a pro ty nejmenší jsou připraveny i opravdové stavební kostky. 

Celý program bude moderovat Petr Šimek, který bude průběžně vyhlašovat soutěže a mini turnaje v oblíbených hrách o super výhry. Největším lákadlem bude výhra Xbox One!

Příznivce rychlých kol čeká celodenní FORZA HORIZON 3 závodění, do kterého se může přihlásit každý. Hraje se opravdu o hodně! Na nejrychlejšího závodníka čeká poukázka na jízdu v Lamborghini Gallardo od společnosti ExtraDrive! Přihlásit se můžou i účastníci mladší 18 let, a však musí dorazit se zákonným zástupcem, který v případě výhry, převezme poukázku.

Těšit se můžete také na speciální hosty, na jejich rozhovory, autogramiády a focení. 

Přijďte si zahrát na Xboxu s oblíbeným Youtuberem, kterého jistě znáte pod přezdívkou LELEK.  

Dále dorazí i profesionální závodník ze stáje Buggyra, Rallye Dakar. Buggyra je ve své době jediný privátní SUPER truckový tým využívající vlastních technologických konceptů závodního speciálu i motoru.

Tým s vlastním technologickým centrem v České republice, které se řadí mezi přední světové vývojáře na poli speciálních technologií.

Nákupní centrum Eden
Tel: +420 272 011 711
U Slavie 1527/3
Praha 10, 10000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: