Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
prosince

Zpívej - Premiérový víkend

CinemArt

zpět na výpis akcí
 

Tvůrci Mimoňů a Tajného života mazlíčků se tentokrát vydali dobývat kina s příběhem, který vám pohladí nejen duši, ale i uši.

Začátek:22. 12. 16
Konec:25. 12. 16
Čas:15:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina pro děti|

Podnikavý koalí chlapík jménem Buster Moon má poslední šanci zachránit divadlo, které zdědil po svém otci. Všechno vsadí na jednu kartu, na velkolepou talentovou pěveckou soutěž, jakou svět ještě neviděl. A stejně jako je pestré složení zvířecích soutěžících, je pestrý i jejich repertoár, který se rozpíná od Franka Sinatry po Lady Gaga.

Film je napěchovaný muzikou, zazní v něm přes šedesát hitů, včetně těch, které právě teď okupují přední místa hitparád. „Hudba spoluutváří charaktery jednotlivých hrdinů a pomáhá jejich minipříběhy skládat dohromady,“ říká režisér Jennings. I proto českou verzi filmu obohatilo obsazení výborné zpěvačky Ewy Farne do jedné z hlavních rolí (dikobrazí rockerka Ash).

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: