Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
října

Zlatý den Zlaté Prahy

Národní divadlo

zpět na výpis akcí
 

Akce propojuje hudbu, tanec, akrobacii a širokou veřejnost u příležitosti oslav 53. ročníku festivalu České televize Zlatá Praha. 

Datum:01. 10. 16
Cena:Zdarma
Čas:11:00 - 19:00
Kategorie: kultura| zábava|

Přijďte si poslechnout koncerty, shlédnout taneční a akrobatická vystoupení či si zkusit některý z tanečních stylů na vlastní kůži.

Během celodenního programu uvidíte například bubenické vystoupení s workshopem, jazzové a ska koncerty, ukázky repertoáru tanečních konzervatoří a profesionálních baletních souborů, pantomimické vystoupení a ukázky množství dalších tanečních a akrobatických žánrů.

Ve workshopovém prostoru budete mít možnost vyzkoušet si otevřené lekce street dance, bollywood dance, salsy či argentinského tanga. 

Program bude ukončen společným FLASHMOBEM a finální tečkou za celým dnem bude vystoupení šálové akrobacie a fireshow. 

Piazzetta Národního ...
Tel:
Národní 2
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: