Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
května

Francouzské klasiky Zdeňka Pohlreicha

Laboratorio, Scuola di Cucina

zpět na výpis akcí
 

Francouzská cibulačka s krutony, Blanquette de Veau/Telecí Blanquette, Faux Fillet s omáčkou Bordelaise, Tarte Tatin

Datum:11. 05. 16
Cena:4 400 Kč
Čas:10:00 - 13:00
Kategorie: gastro|gastro prodejny, kurzy vaření

Francouzská kuchyně je považovaná za kolébku gastronomie.. a něco na tom bude! Její techniky, suroviny, i elegance jsou inspirací pro kuchaře na celém světě i dnes. Na našem kurzu vás tradiční francouzské recepty naučí Zdeněk Pohlreich, který k mistrnému umění vaření přidává i vtip a inteligentní a skvělou zábavu!

Laboratorio
Tel: 776 893 007
Krocínova 333/3
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Kam v Praze do sauny? Sauna vás nejen zahřeje, ale zlepší i váš krevní oběh, postará se o detoxikaci organismu a získáte díky ní větší imunitu. A to se může hodit!

Doporučujeme vyzkoušet: