Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
května

Fair Fair 3 ~ Finger Food Festival

Tiskárna na Vzduchu

zpět na výpis akcí
 

Předkrmy, jednohubky, chlebíčky, tapas, dezerty. Prostě jídlo, na které nepotřebujete příbor.

Datum:21. 05. 16
Cena:Zdarma
Čas:11:00 - 18:00
Kategorie: gastro|občerstvení, ostatní, festivaly

Svou premiéru měl v loňském roce a za první dva ročníky vás na něj přišlo přes 2 500! Přijďte ochutnat pochoutky z celého světa i v letošním roce. 

Hlavní koncept festivalu bude nadále stejný – záleží nám na tom, abyste si Fair (f)air pořádně užili a dobře se na něm cítili. Nebude se vybírat vstupné, zajistí se příjemný doprovodný program, udělá se vše proto, abyste festival strávili ochutnáváním a ne stáním ve frontách!

Přijďte ochutnat do jarní Stromovky finger food pokrmy a degustační menu bister, kaváren a restaurací a zahájit zároveň sezónu v Tiskárně na Vzduchu. Po Fair Fair vás čeká afterparty na Vzduchu!

Na Fair (f)air můžete ochutnávat českou klasiku v novém podání, RAW dobroty, zákusky, chlebíčky, zmrzlinu a vůně z dálek, radost budou mít i čtyřnozí miláčci díky nejlepším psím sušenkám.

Tiskárna na Vzduchu
Tel: 737736343
Areál Výstaviště 67
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: