Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
června

Letní kino: Na doraz

Park Riegrovy sady

zpět na výpis akcí
 

Letos jsme si pro vás připravili lahůdku. Filmovou lahůdku.

Datum:01. 06. 15
Cena:Zdarma
Čas:21:00 - 23:00
Kategorie: kultura|kina

Každou neděli a pondělí od 21:00 (srpen a září cca od 20:00) budeme na velké zahradě promítat film. Tituly jsme se pokoušeli vybírat tak, aby uspokojili většinu diváků. Budeme se těšit na společné večery strávené u filmů.

Vstup je ZDARMA. Vyhrazujeme si právo na změnu programu (např. významné sportovní přenosy).

Na doraz
Od režiséra Todda Phillipse přichází nová komedie „Na doraz“ v hlavní roli s Robertem Downeym Jr. a Zachem Galifianakisem. Tuhle nesourodou dvojici svede shoda náhod na společný road trip, který jim oběma nakonec změní život. Robert Downey Jr. hraje Petera Highmana, kterému se mělo narodit první dítě už před pěti dny. Peter spěchá na letiště v Atlantě, aby stihl let domů a mohl být u porodu se svou ženou. Jeho nejčistší záměry se ale naprosto zvrtnou, když díky náhodnému setkání se snaživým hercem Ethanem Tremblayem (Galifianakis) musí Peter opustit letadlo a vydat se s Ethanem z Atlanty na road trip, při kterém zničí několik aut, početná přátelství a Peterovy poslední nervy.

Park Riegrovy sady
Tel: 222717247
Riegrovy sady 28
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: