Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
dubna

Marcus Miller (Usa)

ROXY

zpět na výpis akcí
 

Legenda amerického jazzu exkluzivně v rámci festivalu Mladí Ladí Jazz

Datum:26. 04. 15
Cena:od 660 Kč
Čas:19:30 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba zábava| jazzové kluby,

Šestý ročník festivalu Mládí Ladí Jazz odstartuje již v dubnu a představí to nejzajímavější ze současné americké jazzové scény.

Jako hlavní hvězda festivalu zazáří legendární baskytarista Marcus Miller, který exkluzivně představí své nové album Afrodeezia. „Rozhodli jsme se věnovat letošní festival převážně americké jazzové scéně - rodišti tohoto žánru," říká jeden z organizátorů festivalu Jan Gregar. Tradičně proběhne v rámci festivalu také soutěž Jazz Fruit, která podporuje mladé talentované hudebníky. Vstupenky na koncert Marcuse Millera, který proběhne 26. dubna 2015 v pražském klubu Roxy, jsou již k dispozici za zvýhodněnou cenu 660 Kč v předprodejní síti Ticketstream. Pro mladší 26let nabízí festival výrazné slevy, a lístky na hvězdné večery začínají už na 100 Kč!


Marcus Miller je považován za jednu z vůdčích osobností jazzové hudby posledních dvou dekád. Multiinstrumentalista, skladatel, producent a držitel dvou cen Grammy se vrací do Prahy po třech letech a jeho koncert se právem může nazývat hudební událostí letošního jara. Marcus Miller v rámci festivalu Mladí Ladí Jazz představí své zbrusu nové album Afrodeezia, které vychází 17. března na labelu Blue Note / Universal.

ROXY
Tel: 224828285
Dlouhá 33
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: