Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
dubna

Cinema Cuisine Vol. 2 | Grandhotel Budapešť

Cinema Cuisine

zpět na výpis akcí
 

Nový koncept pop-up restaurace, která propojuje kulinářské umění s uměním filmu.

Datum:15. 04. 14
Cena:od 1 295 Kč
Čas:19:00 - 22:00
Kategorie: kultura|kina, gastro| ostatní

Po úspěšném rozjezdu s indickým filmem Cizí oběd v Biu Oko se pop-up koncept Cinema Cuisine přestěhuje do žižkovského kina Aero. To se na jeden večer promění v Grandhotel Budapešť a uzavřené společnosti po projekci novinky režiséra Wese Andersona nabídne vybrané pětihvězdičkové menu. Jak velí pravidla Cinema Cuisine, přesná podoba večeře zůstane hostům do poslední chvíle skryta a kromě samotné večeře na ně bude čekat také originální proměna interiéru kina a speciální doprovodný program. To vše v duchu filmu. 

Sestavení a přípravy menu pro tento večer se ujme renomovaný šéfkuchař Petr Laštovička.

Předprodej vstupenek na exkluzivní večer Cinema Cuisine, Vol. 2 v kinu Aero byl již spuštěn. Vstupenky v hodnotě 1295,- Kč (do 23. 3. 23:59) nebo 1395,- Kč (od 24. 3.) je možné zakoupit na pokladnách kin Aero, Bio Oko a Světozor a online na www.kinoaero.cz. 

Kapacita na akci je omezená.

Cinema Cuisine
Tel: 605190390
Biskupcova 1733/31
Praha, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: