Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
října

Lucky Hazzard Halloween

Futurum Music Bar

zpět na výpis akcí
 

Oslavte Halloween ve Futuru!

Datum:31. 10. 13
Cena:od 120 Kč
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, zábava| party a kluby, zábava - ostatní

Zombíci, monsteři, kamarádi ze záhrobí. Přijďte s námi oslavit do Pražského klubu FUTURUM svátek Halloween stylově. Kapely vystoupí v maskách. Green Monster, Carlos and His Cojotes, Queens Of Everything. Soutěž o nejlepší masku. Soutěž o nejlepší pár. Večer plný krve a strachu. Nejstylovější párty ve městě.

Green Monster 
Vládci Psychobillly podsvětí si stále drží své výsostné místo na špičce tuzemskéy scény. Dokonalá monster image, dech beroucí záhrobní romantika, pekelně nabušené rytmy, ostrá kytara a všudypřítomný humor a nadhled ostřílených muzikantů.

Carlos and His Coyotes 
Carlos, to je legenda, a jeho smečka kojotů si nekompromisně razí cestu prérií českýho rock n Rollu.

Queens of Everything 
Již název kapely, odkazujicí k legendárním Kings Of Nuthin' dává tušit, co posluchač okusí. Parta ostřílených hudebníků, kteří byli v minulosti členy kapel jako Flaming Cocks, Bad Tones, 2v1 či Unity, hraje svižnej a melodickej punk rock, ovlivněnej rockabilly a okořeněnej dechovou sekcí. Hlavními poznávacími znaky pak jsou hlavně Krleshův chraplák, Rafanův klapající kontrabas a samozřejmě čtyřčlenná dechová sekce.

Futurum Music Bar
Tel: 257328571
Zborovská 7
Praha 5 Smíchov, 15500
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: