Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
září

Nábřeží žije - hudební a taneční sobota

Auto*Mat

zpět na výpis akcí
 

Kulturní sobota na Smetanově nábřeží.

Datum:28. 09. 13
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: kultura|ostatní, hudba poznání|

Smetanovo nábřeží je prostorem pro každého. Od Národního divadla po Karlův most i dále za Rudolfinum můžeme tento prostor považovat za významnou pražskou kulturní osu.

Již potřetí si v sobotu 28. září budeme moct vychutnat živé Smetanovo nábřeží bez aut. Díky úsilí iniciativy Auto*Mat, ochotě Magistrátu hl. m. Prahy a zájmu Útvaru rozvoje hlavního města zde proběhne třetí z pěti plánovaných kulturních sobot.

Korzo, workshopy, debaty a program u Vltavy bude tentokrát věnován hudbě a tanci. Zásadní součástí dne bude ale i místní plánovací setkání o budoucí podobě Smetanova nábřeží, Malé Strany a obecně centra Prahy. Na FSV UK od 13:30 pro širokou veřejnost, od 14:45 pro rezidenty P1 a od 16 hodin pro místní stakeholders. 

Na místě proběhnou panelová diskuze nejen s odborníky z Útvaru rozvoje města o užívání veřejného prostoru, komentované poznávací procházky s urbanisty a architekty. Můžete si zahrát na Piano na ulici. Součástí programu bude i bohaté občerstvení od převážně místních restaurací a kaváren či z farmářských trhů. 

Podporu akci a zájem o zapojení se do programu projevily následující subjekty z oblasti Smetanova nábřeží:

Fakulta sociálních věd Univerzity Karlovy, FAMU, iniciativa Oživme Hollar!, Nová scéna ND Vysoká škola umělecko-průmyslová, občanské sdružení Život 90, Galerie Fotografic, Café Slavia, Restaurant Parnas, U Lažanských, Café Bar Atmosphere, Café Standard, Bistro no. 19 + Galerie Strop, Café Duende, Balkanova, Centrum pro středoevropskou architekturu CCEA,…

Vstup dobrovolný.

 

Auto*Mat
Tel: 212 240 666
Smetanovo nábřeží
Praha 1
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: