Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Aromi

Praha 2, Náměstí Míru 6, 120 00

zpět na výpis
   
Aromi

Italská restaurace Aromi.

Telefon:222713222
Kategorie: gastro|restaurace

Italská restaurace Aromi nabízí širokou škálu čerstvých ryb a mořských plodů a reprezentuje pravou italskou kuchyni s důrazem na původní kvalitní a čerstvé italské suroviny, ze kterých jsou jídla připravována.

Restaurace Aromi byla otevřena v roce 2005. Majitelem je šéfkuchař Riccardo Lucque, který se zaměřuje především na přírodní suroviny a dále na dovoz typických italských produktů, které ještě nebyly zavedeny na tuzemský trh a v neposlední řadě také na bio produkty od menších italských dodavatelů. Díky osobním vztahům Riccarda Lucqueho s dodavateli je zaručena nejvyšší kvalita vybraných produktů. Aromi se proto stala domovem pravé italské kuchyně.

Uprostřed restaurace se nachází velký stůl se sýry. V letní sezóně mohou hosté posedět na otevřené zahrádce až pro 40 osob. Místní vinotéka čítá 300 etiket italských vín a přes sto druhů grappy.

Náměstí Míru 6
Praha 2, 120 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: