Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Porto Aperol

Praha 2, Rašínovo Nábřeží,

zpět na výpis
 
Porto Aperol

Na náplavce pod Vyšehradem zakotvil na konci června nový bar na lodi.

Kategorie: gastro|bary a pivnice

Loď Porto Aperol je díky nápadnému nátěřu v barvách značky na pražské náplavce nepřehlédnutelná. Nachází se mezi Palackého a Železničním mostem, kde bude kotvit celé léto. Díky tomu si návštěvníci pražské náplavky mohou dopřát dokonale servírovaný Aperol Spritz.

„I když se kvalita podávání v posledních letech zlepšila, stále se zaměřujeme na školení těch nejpovolanějších, tedy barmanů a majitelů barů a restaurací. Nejčastěji se setkáváme s tím, že se nedodržuje správný poměr surovin, tedy dostatek ledu, jeden díl sody, tři díly Prosecca, a na závěr dva díly Aperolu. Nejvíce svádí „ušetřit“ na nejdražší surovině – tedy Aperolu. Jako zákazník to ale poznáte podle barvy. Správný Aperol Spritz má být jasně oranžový,“ popisuje brand manažerka značky, Eva Zakálová.
 
Bar v Porto Aperol nabídne kromě Aprolu Spritz i další aperitivy z portfolia Rémy Cointreau. Návštěvníci tak mohou ochutnat například Cynar - hořko – sladký bylinný likér z listů artyčoků a tajné směsi 13 bylin, tradiční Cinzano, nealkoholický aperitiv Crodino nebo Campari. Vedle italských aperitivů nabídku doplní i další míchané drinky a to nejzajímavější z portfolia Rémy Cointreau.

Rašínovo Nábřeží
Praha 2
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: