Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Garage

Praha 8, Křižíkova 58, 18600

zpět na výpis
 
Garage

Kanadská restaurace

Kategorie: gastro|restaurace

Bistro s kanadským národním jídlem původem z provincie Quebec, kterým je Poutine, čti /pu:ti:n/ . Jsou to domácí hranolky posypané sýrem /cheese curds/ a zalité omáčkou z masového vývaru. Poutine se dají v severní Americe koupit na každém rohu jak v malých fast foodech, tak i v drahých restauracích.

Každý rok se pořádá v Montrealu Poutine festival, kde se restaurace předhánějí v soutěži o bláznivější recept - můžete ochutnat Poutine s chilli con carne, s kozím sýrem, cibulovými kroužky, bavorskými párky nebo s pomalu taženým vepřovým. Kreativitě se meze nekladou.

U nás budete moci jako první ochutnat Poutine s pomalu taženým vepřovým /pulled pork/ a postupně budeme přidávat další variace.

Křižíkova 58
Praha 8, 18600
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: