Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Food Story Kunratice

Praha 4, K Libuši 129/2,

zpět na výpis
 
Food Story Kunratice

Regionální delikatesy a poctivé potraviny s příběhem z celého světa

Telefon:+420 241 440 978
Kategorie: gastro|gastro prodejny

Ochutnat výběrové potraviny té nejvyšší kvality od rodinných firem a poctivých lokálních dodavatelů můžete již ve třetí, nově otevřené provozovně v srdci Kunratic – koncept s těmi nejkvalitnějšími potravinami s příběhem mohou zákazníci navštívit i na Ruzyni a v centru Prahy v tržnici Dlouhá 14. 

Food story je česká firma, která v naší zemi, po Evropě a prakticky po celém světě vyhledává pěstitele, chovatele a další výrobce potravin a nápojů, jejichž produkty pak nabízí zákazníkům. Dbá na to, aby se vždy jednalo o poctivé lokální firmy. Ne takové, jejich tradiční tvář využívá ve skutečnosti nějaký velký nadnárodní producent nebo obchodní řetězec.
 

K Libuši 129/2
Praha 4
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: