Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Trojský sklep

Praha 7, Povltavská 44/20, 17100

zpět na výpis
 
Trojský sklep

Vinný sklep navazující na tradici vinařské obce Troja.

Telefon:721 863 464
Kategorie: kultura|kinagastro|vinárny

Trojský sklep není obyčejná vinotéka, je zde něco z vinného sklepa, něco z vinárny a něco z vinice.  Zakládáme si na příjemné domácí atmosféře. Prodáváme lahvová vína výhradně tuzemských vinařských podniků a to jen rodinného charakteru. Jsme totiž přesvědčeni, že právě tam vyprodukovaná vína mají krom obvyklé barvy, kyselin, tříslovin a zbytkových cukrů i něco navíc. Tím je čest a odpovědnost předešlým generacím, která poskytuje záruku poctivého a láskyplného pojetí jejich řemesla. Nezbývá, než se přesvědčit, že v těchto vínech je to opravdu znát. Vinaře máme v úctě a rádi bychom, aby to tak měl každý, kdo víno ochutná. Proto se ho snažíme našim příznivcům nenabízet jen jako ušlechtilý alkoholický nápoj, ale jako historický a kulturní produkt, který vzniká díky přírodě a cílevědomým zásahům vinaře. 

Otevírací doba    
po - so:    15:00 - 20:00

Letní kino ve sklepě?
Ano i to se stává. Každé úterý až do poloviny září se to může přihodit i vám.
Trojské filmové léto, je přehlídka 16 mm kopií filmů ze soukromých sbírek. Dle počasí se promítá pod širou oblohou, nebo pod střechou terasy. Organizuje Kulturní Centrum Meandr o.s. za podpory MČ Praha - Troja. Vstup volný, deky s sebou.

 

Povltavská 44/20
Praha 7, 17100
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: