Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Kréta

Praha 4, Podolské nábřeží 1108/1, 147 00

zpět na výpis
 
Kréta

Řecká taverna.

Telefon:721 512 303
Kategorie: gastro|restaurace

Jsme nová "Řecká Taverna Kréta", kterou jsme pro vás nově otevřeli! V oblasti gastronomie a Řecké kuchyně máme dlouholeté zkušenosti! Všechna jídla připravujeme z originálních surovin dovážených z Řecka. Součástí naší Taverny je taverna s kapacitou pro 40 hostů, zimní zahrada pro 50 hostů, letní terasa s výhledem na Vltavu pro 50 hostů a salónek pro 20 hostů. Prostory jsou vkusně doplněny obrazovou galerií těch nejkrásnějších míst v Řecku! Velice rádi pro vás zrealizujeme rodinné oslavy, svatby i firemní akce a také příjemná setkání s vašimi přáteli s báječnou řeckou atmosférou! Přijďte a užijte si "MALÉ ŘECKO" v Praze! Těšíme se na Vás! Jorgos s rodinou a s kolektivem zaměstnanců, který již dobře znáte z dřívější doby, kdy jsme na tomto místě působili.

Otevírací doba
Pondělí – Neděle 11.00 – 23.00 hod.

Podolské nábřeží 1108/1
Praha 4, 147 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: