Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Garage store

Praha 7, Veverkova 6, 17000

zpět na výpis
   
Garage store

Obchod s vinyly, vintage hifi a teniskami.

Telefon:777 147 133
Kategorie: lifestyle|Nakupování

Hudba a móda jsou dneska nerozluční kamarádi, stejně jako DJ Robot a zběratel sneakers Martin Šurda, kteří otevřeli obchod na Letné. Místo, kde pro vás budou selektovat to nejlepší od kvalitních značek a muzikantů, a kde se potkáte se spoustou známých (svých vlastních i těch, které zná každý).
 
Chceme, aby to bylo místo s příjemnou atmosférou a charakterem. Vytváříme spíš takový meeting point na Letné pro všechny, kdo mají rádi stejné věci jako my. Zajímají se o hudbu a o módu do hloubky a baví je o tom mluvit s kámošema, nebo s úplně novými lidmi. Proto u nás narazíte i na různé hudební a sportovní eventy, které jsou na koncentraci zajímavých nápadů a lidí z oboru úplně nejlepší".

Právě připravujeme 20. Září 2014 akce Zažít město jinak, bude koncert přední české kapely, dětská kreativní dílna atd. vysvětlují Robert Malý (DJ Robot) a Martin Šurda (Sneaker Barber) . 

Otevírací doba    
po - pá: 11:00 - 19:00
so: 12:00 - 16:00

Součástí je i Sneaker Barber - obchod s teniskami kultovních značek.

Veverkova 6
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: