Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Raw for you

Praha 6, Bubenečská 35, 16000

zpět na výpis
 
Raw for you

Vynikající zdravé jídlo plné energie.

Telefon:733671867
Kategorie: gastro|gastro prodejny

Našim cílem je zajistit zdravé a chutné jídlo širokému okruhu lidí a nabídnout tak zdravou alternativu běžně dostupnému nezdravému jídlu. Raw Food je čistě přírodní a čerstvá rostlinná strava, bez konzervantů, stabilizátorů, barviv, umělých dochucovadel, lepku, přidaného cukru, živočišných produktů a všeho co negativně působí na náš organismus. Používáme suroviny v nejvyšší kvalitě a bez chemického ošetření.

Raw for You, to je vynikající zdravé jídlo plné energie, dovezené přímo k Vám domů, do kanceláře nebo kam si budete přát. Vše vyrábíme a prodáváme také formou take away na adrese Bubenečská 35, Praha 6. Přijímáme objednávky na catering. Ochutnejte a budete překvapeni jak může raw food chutnat. Raw food je čistě přírodní a čerstvá rostlinná strava, bez konzervantů, stabilizátorů, barviv, umělých dochucovadel, lepku, přidaného cukru, živočišných produktů a všeho co negativně působí na náš organismus. Raw food je plná životně důležitých enzymů, vitamínů, minerálů, proteinů a vlákniny. Veškerá raw jídla a nápoje jsou upravovány maximálně do teploty 42°C.

Naše Raw food kuchyně neobsahuje žádné živočišné produkty a skládá se hlavně z ovoce, zeleniny, ořechů, semen, mořských řas a naklíčených zrn. Jídla jsou připravována z ovoce a zeleniny v bio kvalitě a bez chemického ošetření . Upřednostňujeme malé lokální dodavatele a bio farmy. Naše chutě jsou čisté, fresh a intenzivní. Pozor!! Na Raw food vzniká závislost!! :) Vegan, Vitarian and Frutarian friendly :)

Bubenečská 35
Praha 6, 16000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: