Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Malešický mikropivovar

Praha 10, Malešická 126/50, 10800

zpět na výpis
Malešický mikropivovar

Pivovarská restaurace 10 rotujících výčepních kohoutů Pivotéka Domácí kuchyně Polední menu Letní zahrádka

Telefon:+420 727803872
Kategorie: gastro|bary a pivnice, restaurace

Malešický mikropivovar nenajdete v centru Prahy, ale je to z něj co by kamenem dohodil. Díky dokonalému pivu, klasické české kuchyni a přátelské rodinné atmosféře patří mezi ty nejlepší. V této moderní restauraci se budete cítit jako v dobách, kdy se ještě u piva a jídla scházeli přátelé a rodina a cenili si společně stráveného času. Na čepu naleznete kromě pečlivě vařených Malešických Originálů i zajímavé speciály z českých a zahraničních pivovarů. Ochutnat můžete české klasiky, speciality připravované na pivu nebo různé domácí pochoutky či čerstvé dobroty z vlastní udírny. V létě si příjemně posedíte na útulné zahrádce. Podobné místo v Praze budete jen těžko hledat.

Malešická 126/50
Praha 10, 10800
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: