Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Hliněná bašta

Průhonice, Újezdská ulice 619, 252 43

zpět na výpis
 
Hliněná bašta

Středomořská kuchyně plná delikates. Takové jsou trumfy Hliněné bašty.

Telefon:272 690 700
Kategorie: gastro|restaurace

ATMOSFÉRA HLINĚNÉ BAŠTY

Velký trumfem Hliněné bašty je její neopakovatelná atmosféra. Působivá stavba z nepálené hlíny stojí na břehu romantického rybníčku na okraji Průhonic, prosluněná terasa je doslova přilepená k poklidné vodní hladině. Ať už uvnitř, nebo venku, vždy budete obklopeni pohádkovou kulisou, která umocní vaše gastronomické zážitky. Užijte si pohodové domácí atmosféry, okořeněné francouzským šarmem. 

GASTRONOMIE

Vyhlášená a léty ověřená oáza průhonické gastronomie staví na několika pilířích. Vedle důrazu na sezonní produkty a pestré nabídky ryb a mořských plodů se Hliněná bašta proslavila kreativní kuchyní, která nabízí unikátní prolnutí evropských a asijských chutí. Lehce pikantní tóny chilli, zázvoru či citronové trávy dodávají tradiční evropské gastronomii nečekaně rafinovaný nádech, který příjemně překvapí i zkušené gurmány a gurmety. Nechybějí ovšem ani chuťově vybroušené speciality české kuchyně. 

ŠÉFKUCHAŘ A JEHO TÝM

Hlavní duší celého podniku je mimořádně zkušený šéfkuchař Hynek Vávra, který se neustále inspiruje světovou gastronomií a pro každou sezonu připravuje nové, chuťově neotřelé pokrmy. Jeho pravou rukou a oporou je jeho žena Andrea, fantastická cukrářka. Ale jak oba lídři shodně tvrdí, nejdůležitější je sehraný a fungující tým, který zajistí absolutní spokojenost všech hostů.

Újezdská ulice 619
Průhonice, 252 43
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: