Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Klub pro děti Mapa

Praha 8, Sokolovská 121,

zpět na výpis
 
Klub pro děti Mapa

Smysluplné využití volného času pro všechny děti.

Kategorie: pro děti|Zábava

Na Praze 8 se otevírá nový odpolední klub pro děti se jménem Mapa. Samostatná klubovna a velká zahradní plocha bude sloužit různorodým dětským aktivitám. Hlavním cílem klubu Mapa je poskytnout dětem smysluplné využití volného času. Provoz je hrazen MČ Praha 8, proto klub poskytuje služby zdarma. „Jedná se o děti, které nemají odpolední kroužky a zároveň se jim nemohou rodiče věnovat. Tyto děti pak tráví čas na ulici, kde přichází do kontaktu s různými negativními vlivy. Klub Mapa těmto dětem nabízí prostor a příležitost strávit odpoledne hrami nebo i děláním domácích úkolů“, říká o klubu radní Prahy 8 Markéta Adamová, která celý projekt iniciovala a zaštítila. 

Klub Mapa se nachází v areálu na ulici Sokolovská, hned vedle budoucí nové radnice Prahy 8. Klub je tzv. otevřený, to znamená, že do něj mohou jít všechny děti ve věku od 6 do 12 let napříč všemi sociálními skupinami.

Odpolední dětský klub Mapa je další ze součástí změn, které mění tvář křižovatky na Palmovce. V poslední době zde proběhlo několik změn jako je obnova parku Pod Plynojemem nebo stále pokračující výstavba nové radnice.

Otevírací doba:
Pondělí–čtvrtek 13.00–18.00 hod.

Sokolovská 121
Praha 8
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: