Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Atelier

Praha 5, Rošických 4,

zpět na výpis
 
Atelier

Atelier najdete pod Petřínem ve slepé ulici s vjezdem od náměstí Kinských.

Telefon:257 218 277
Kategorie: gastro|restaurace

Rychlý nebo dlouhý oběd se skleničkou vína, parádní menu na večer se zajímavou lahví vína, uvolněný víkendový rodinný oběd nebo jenom odpolední sklenička vína, ze které se stane neplnánovaný večírek v pohodové atmosféře. To všechno se v Ateliéru snažíme připravit pro Vás, naše hosty a přátelé.

Přední část Atelieru je více vinným barem, má 25 míst a kromě dobrého jídla nabízíme i kompletní výběr z vinného lístku nebo kolem 12-ti rozlévaných vín. Vnitřní část restaurace má 45 míst a patří k ní i zahrádka ve vnitrobloku s 20-ti místy. Vznik dnešního Atelieru je samozřejmě inspirován starým vršovickým Atelierem ale také novými zkušenostmi, které jsme sbírali posledních 12 let.

OTEVÍRACÍ DOBA
 
Úterý - Sobota    11.45 - 24h 
Neděle                11.30 - 15h 
Pondělí                zavřeno

Rošických 4
Praha 5
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: