Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Ostrava v Praze

, ,

zpět na výpis
 
Ostrava v Praze

Festival ostravských divadel.

Kategorie: kultura|divadla

Přesto, že Ostrava je třetím největším městem České republiky, úroveň a pestrost kulturního dění našeho města daleko přesahuje nejen Moravskoslezský kraj, ale i hranice státu. I přes průmyslový charakter města se Ostrava vždy uměla prezentovat i v kultuře, po roce 1989 ještě intenzivněji.

Významnou stopu v každém návštěvníkovi našeho města, který miluje divadlo, zanechají neopakovatelné zážitky z desítek možných představení všech našich čtyř divadel, která nabízejí drama, opery, balet i muzikály. Nemálo k tomu přispívá existence Janáčkovy konzervatoře Ostrava, která je líhní talentů pro všechny čtyři divadelní žánry, letos už rovných šedesát let.

Každoroční podzimní přehlídka Ostrava v Praze proto nabízí vždy to nejlepší, co jednotlivé soubory připravily. 

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: