Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Studio DVA divadlo

Praha 1 Nové město, Václavské nám. 56, 110 00

zpět na výpis
Tip
 
Studio DVA divadlo

Divadlo Studio DVA nabízí v rámci svého programu populární komedie i klasické tituly uváděné v českých a světových premiérách.

Telefon:+420222222598
Kategorie: kultura|divadla, hudba

Vaše divadlo pro výjimečné večery...

Divadlo Studio DVA nacházející se v samém centru Prahy na Václavském náměstí nabízí v rámci svého programu populární komedie i klasické tituly uváděné v českých a světových premiérách. Spolupracuje s výjimečnými hereckými osobnostmi a umělci českého a slovenského divadla jako jsou Ivana CHÝLKOVÁ, Karel RODEN, Eva HOLUBOVÁ, Milan LASICA, Daniela KOLÁŘOVÁ, Kryštof HÁDEK, Ladislav SMOČEK, Jana KRAUSOVÁ, Anna ŠIŠKOVÁ, Vojtěch KOTEK, Zuzana BYDŽOVSKÁ, Milan KŇAŽKO, Ondřej SOKOL, Naďa URBÁNKOVÁ a mnoho dalších.

Své místo si v divadle s více jak 600 místy našla nejen činohra, ale i muzikál a jedinečné hudební projekty. Provozovatelem je renomovaná divadelní a umělecká společnost Studio DVA, která se těší přízni diváků již od roku 2000.

Václavské nám. 56
Praha 1 Nové město, 110 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: