Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

SkiPark Praha

Praha 6, Na Vypichu, 160 00

zpět na výpis
Tip
     
SkiPark Praha

SkiPark Praha je venkovní lyžařská dráha s technickým sněhem, která poskytuje dětem i dospělým možnost lyžovat v Praze.

Telefon:+420 608 303 496
Kategorie: sport|ostatní

Projekt Skipark Praha navazuje na pětiletý projekt ve Velké Chuchli. K dispozici je půjčovna běžkařského vybavení a možnost využít zkušených instruktorů. Zasněžovat se začíná, jakmile to přírodní podmínky dovolí. Pražským školám poskytujeme v dopoledních hodinách instruktory a běžkařské vybavení zdarma.

Okruh je otevřen každodenně pro veřejnost i školy (více v sekci Pro školy). Ve Ski parku je osvětlení, které umožní využívat lyžařský areál i v odpoledních a večerních hodnách.

Provozní doba
PO – NE 8.00 – 21.00
 
Kde nás najdete
Skipark Praha naleznete na prostranství před oborou Hvězda na Praze 6 – Vypichu.  Zázemí Skiparku a půjčovna jsou vedle dětského dopravního hřiště v ulici Na Vypichu.

Na Vypichu
Praha 6, 160 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: