Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Pálavská vinárna

Praha 6, Eliášova 27, 160 00

zpět na výpis
 
Pálavská vinárna

Vinárna v Dejvicích.

Telefon:725 927 788
Kategorie: gastro|vinárny

Snažili jsme se pro Vás připravit dle našeho nejlepšího mínění ta nejlepší vína, která se v posledních sezonách na Pavlovských vrších urodila, a která pro Vás připravili ti nejlepší pálavští vinaři.

Největší náš dík patří panu Zdeňku Mlýnkovi, majiteli Vinařského dvora U Mlýnků, za jeho velice cenné rady a pomoc při výběru vín, které máte nyní možnost v naší vinárně ochutnat. Mezi námi nabízenými víny najdete i skvosty, které vyrobil jeho syn Filip Mlýnek, v současnosti asi nejlepší enolog moravské vinařské oblasti - podoblasti Mikulovské, který je po zkušenostech a úspěších nabytých v proslulých vinařstvích Mikrosvín Mikulov a Vinselect Michlovský nyní krom parádních vín ze svého rodinného vinařství tvůrcem kompletního sortimentu vín Vinařství Volařík.

Otevírací doba - každý den:
od 13:00 do 24:00 hodin

Eliášova 27
Praha 6, 160 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: