Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Peperoncino

Praha 7, Letohradská 34, 17000

zpět na výpis
 
Peperoncino

To nejlepší ze středomořské kuchyně v rodinné atmosféře.

Telefon:233 335 059
Kategorie: gastro|restaurace

O nás

V jedné z nejživějších pražských čtvrtí, v místě s neopakovatelným geniem loci, jsme našli ideální místo pro splnění našeho snu. Místo, kde bychom mohli navázat na mnohaleté zkušenosti z prestižních pražských podniků a otevřít zde restauraci, která bude nabízet to nejlepší ze středomořské kuchyně v takřka rodinné atmosféře. Zakládáme si na tom, že se u nás nejen dobře vaří, ale že každému našemu hostovi věnujeme veškerou pozornost. Vše je založeno na jednoduché filozofii - otevřeli jsme restauraci pro naše přátelé a chceme, aby se u nás cítili jako doma. Budou-li oni spokojeni, budou se k nám rádi vracet i jejich hosté. I z nich se časem stanou přátelé, kteří přivedou své známé. Této myšlence je u nás podřízeno vše - od kuchyně, založené výhradně na čerstvých surovinách, přes příjemnou obsluhu, až po výběr židlí, na které vás usadíme - všechno pečlivě vybíráme s ohledem na vaše pohodlí a maximální zážitek. A protože chceme, aby se naši přátelé vraceli co nejčastěji, nezaplatíte u nás nikdy víc, než by bylo slušné.

Zahrádka

Pro každého, kdo rád vychutnává dobré jídlo a pití na čerstvém vzduchu, je k dispozici prostorná zahrádka ve stínu statného ořechu. Plýtvali jsme místem, abychom vám dopřáli naprosté soukromí. Nebudete rušeni ani hovorem od vedlejšího stolu, natož hlukem z ulice. Své místo zde určitě najde i váš čtyřnohý miláček.

Otevírací doba: 11:00 - 22:00

Letohradská 34
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: