Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Občanská plovárna

Praha 1, U Plovárny 1, 110 00

zpět na výpis
Tip
   
Občanská plovárna

Unikátní areál v historickém centru Prahy, jehož jedinečnost spočívá v okouzlující poloze přímo na břehu řeky Vltavy.

Telefon:257531451
Kategorie: zábava|party a kluby

Objekt Občanské Plovárny vystavený v polovině 19. století sloužil vždy pro odpočinek, relaxaci, povznesení a na toto poselství navazuje také dnes, kdy nabízí skvělé kulinářské zážitky v rámci vyhlášené thajské restaurace a poskytuje neobvykle široké možnosti pro zábavu a organizaci společenských či firemních akcí v rámci Klubu Občanská plovárna i celého areálu. Když projedete naší branou, jako byste se ocitli v jiném světě. Navzdory své poloze v přímém srdci Prahy je areál vybaven vlastním hlídaným parkovištěm, dětským hřištěm, dvěma křídly teras nad hladinou řeky s prostornými postelemi pro příjemné letní lenošení, vlastním molem pro lodi či grilovacím roštem a BBQ party stanem se 14ti druhy piv.

Vstřícný, jazykově vybavený personál, rychlá wifi a dostatek soukromí poskytuje také skvělou příležitost pro obchodní jednání, nedělní brunch či posezení s přáteli. Kapacita areálu a možnosti jeho přizpůsobení činí z Občanské Plovárny ideální místo pro pořádání firemních eventů, konferencí či večírků. Ostatně, přijďte se přesvědčit sami.

Otevřeno denně od 11:00 hodin - 23:00 či déle dle akcí.

Restaurace Občanská Plovárna se může pochlubit proslulým thajským šéfkuchařem, Paramesem „Mesym“ Wongwanem, který pravidelně obměňuje nápaditě složené menu tak, aby vystihovalo tradiční orientální receptury založené na čerstvosti a síle původních surovin. Hosté tak mohou ochutnat originální thajské polévky, pikantní kari, soté, ale také skvěle upravené pokrmy z mořských plodů, ryb, či některou ze specialit podniku – například pekingskou kachnu. Restaurace nabízí skvělé gurmánské zážitky pro uspořádání brunche, obědové hodování, odpolední snack, ale také pozdní večeře, jelikož je otevřena do 23h. Také milovníci dobrého vína si příjdou na své. Vinné menu pečlivě složené našim sommelierem je pestrou nabídkou vín z vyhlášených regionů vinného světa a citlivým průřezem odrůd i chutí.

U Plovárny 1
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: