Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Wellness Holešky

Praha 7, Jablonského 639/​4, 17000

zpět na výpis
 
Wellness Holešky

Dopřejte svému tělu a mysli to nejlepší.

Telefon:608877604
Kategorie: lifestyle|Relax

Wellness Holešky
Vítejte v oáze pohody a relaxace, kde každý okamžik je věnován péči o vaše tělo, mysl a duši. Wellness Holešky, skrytý poklad ve výjimečném Absolutum Wellness Hotelu v Praze, vám nabízí unikátní kombinaci relaxačních procedur, příjemné atmosféry a vstřícného personálu, abyste mohli zapomenout na každodenní shon a naplno se ponořit do okamžiku osobní pohody. Užijte si klid a odpočinek, protože vy si zasloužíte to nejlepší. Péče o vaše blaho je zde naší prioritou.

Prohřejte své tělo v jedinečné rustikální finské sauně. Vyberte si z rozmanité nabídky masáží a svěřte se do dovedných rukou našich masérů, kteří vás zbaví veškerého stresu. Dopřejte si chvilku klidu v soukromí v podobě privátní vířivé koupele. Nebo spojte všechny procedury v jednu a užijte si dokonalý wellness den.

Jablonského 639/​4
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: