Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Barometr Dining

Praha 2, Sázavská 1, 12000

zpět na výpis
Tip
 
Barometr Dining

Svoboda je u nás základní ingrediencí nejen kuchyně, ale celého vašeho zážitku.

Kategorie: gastro|restaurace

"Již máme otevřeno v ranním provozu 8 – 13 hod. na kávu a pečivo, 22. února budeme spouštět otevření večerů 18 – 22 hodin, zatím bez plnohodnotných večeří, ale s drinky a jednohubkami. Hned jak se nám provoz trochu zajede a odladíme případné nedostatky, spustíme i večeře," napsala nám do CityBee v půlce února 2024 Albína z Barometr Dining.

Otevřeno od úterý do soboty.

*****

Barometr Dining | O nás

Jedinečnost Barometru vidí sous chef Michal Sobotka v jeho netradičnosti, ačkoli jde o české tradice. Baví ho objevovat zapomenuté recepty i suroviny a dávat jim moderní podobu.

Od střední školy pracoval v restauracích i mimo povinnou praxi, aby měl co největší přehled a zkušenosti. Rok tak ještě při studiu strávil v restauraci Aureole. Byl součástí týmu pražské Gran Cru a Bottega Bistroteka. Jeho prvním kuchařským vzorem byl jeho dědeček.

Inspirací našeho menu je pokorná střídmost staročeské kuchyně a švihácká elegance první republiky. 

Doporučujeme ochutnat smažené vejce 63 s cibulovým velouté v doprovodu lněné oplatky a libečkové emulze, které se rozplývá na jazyku.

Sázavská 1
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: