Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Burger Service

Praha, Náměstí republiky/Revoluční, 11000

zpět na výpis
Tip
 
Burger Service

Originální fastfood Ambiente potěší všechny fanoušky dobrého masa v čerstvě upečené bulce!

Kategorie: gastro|občerstvení, restaurace

Chceme lidem nabízet kvalitní servis burgerů. Máme inovativní způsob, jak burgery připravovat, a malý prostor, kde se budou chystat i vydávat – je to tedy služba, servis, anglicky service. Zvažovali jsme několik variant a tahle se nám nakonec zalíbila nejvíc. 

Hitem našeho menu je Cheeseburger. Burger Service bude první ryze fastfoodový podnik Ambi a prvenství má i v tom, že tam nebudou žádná místa k sezení.

Nás burger bude specifický hlavně naší houskou – s kluky z Umu jsme ji dlouho ladili. Zamícháme těsto, bulky si budeme sami péct a burger do nich budeme hned balit, takže se chuť čerstvě upečené housky spojí s čerstvě upečeným masem, a to je právě ono. Máme ovšem vyzkoušeno, že po dvaceti minutách chutná ještě líp, než když se jí hned.

A co k buregru? Pivo! Ale budeme nabízet i klasiky jako Coca-Colu nebo vanilkovou kolu. A přál bych si, abychom měli i milkshake. Nejdřív ale musíme otevřít, pak až můžeme přidávat na lístek další položky.

Náměstí republiky/Revoluční
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: