Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Lucky Decor

Praha 8, Davídkova 36, 18000

zpět na výpis
 
Lucky Decor

Svatební půjčovna, která se přizpůsobí vašim potřebám.

Telefon:608 465 170
Kategorie: lifestyle|Nakupování

Kdo jsme?
Přece Lucka a Míra – manželé, kamarádi a ti nejlepší parťáci, co se svatebních příprav týče. Chcete poznat Lucky Decor? Přečtěte si náš příběh.

Kromě Lucky Decor vlastníme svatební agenturu Lucky Wedding, se kterou máme jasně stanovený cíl – připravovat svatby s velkým S.

Dobře víme, že pořádná veselka se neobejde bez pořádné výzdoby. Ale taky jsme si na vlastní kůži vyzkoušeli, že sehnat ty pravé dekorace může být pěkně zapeklitý oříšek.

Nejsme zvyklí dělat kompromisy. Proto často sáhneme hlouběji do kapsy a svatební výzdobu koupíme sami, jen abychom novomanželům vykouzlili úsměv na tváři.

O nás
A tak jsme řekli dost!
Ti co nás znají, mohou potvrdit, že svatby děláme jedinečné a na míru nastávajícím. S každou novou slavností tak často pořizujeme i nové dekorace. Není divu, že se nám rychle nahromadila úctyhodná sbírka prvotřídní svatební výzdoby. Nastala však otázka, co s ní.

Prodej na Marketplace byla jedna z možností. K rozjezdu vlastní půjčovny svatebních dekorací, jsme ale měli motivace víc. Pořád se držíme původního cíle – pomáhat nevěstám a ženichům plnit jejich sny o svatebním dni. Proto Lucky Decor není jen obyčejnou výdejnou zboží, ale opravdovým pomocníkem na cestě za kouzelnou svatbou.

Děláme svatební přípravy zase o fous snazší
Sami jsme si nejednou vyzkoušeli, jaké stresy dokáže způsobit hledání, vyzvedávání nebo čekání na dodání svatebních dekorací. S Lucky Decor chceme ušetřit pár vrásek na čele odvážným nevěstám, které se do příprav pustily samy.

Jsme spolehlivý parťák, který:
na 110 % dodržuje termíny,
přiveze přesně to, co si objednáte a kam si to objednáte,
má v zásobě jen prvotřídní kvalitu (blešákům se vyhýbáme obloukem a podivná čínská kvalita také),
dokáže poradit s výběrem – víme, jak těžké je sladit výzdobu podle obrázků v internetovém katalogu, a jsme připraveni kdykoliv poradit.
1 000 dekorací a stále rosteme

Neváhejte si poptat i výzdobu, kterou zrovna nemáme na skladě. U nás nic není problém!

Davídkova 36
Praha 8, 18000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: