Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

ZEM Prague

Praha, Senovážné náměstí 976/31, 11000

zpět na výpis
Tip
 
ZEM Prague

ZEM, inspirované tradičními českými bistry, nabízí bezprecedentní spojení asijské a české kuchyně s akcenty kuchyně Nikkei.

Telefon:227344900
Kategorie: gastro|občerstvení, restaurace

ZEM je avantgardní české bistro, které spojuje estetiku pražských tradičních kaváren s retro-futu-ristickým českým uměním, literaturou a inženýrstvím 20. let. Menu tvoří kreativní směs českých produktů s občasnými náznaky japonských chutí a je vytvořené vteatrálním kuchyňském jevišti na dřevěném uhlí a páře.

POZNEJTE NAŠEHO ŠÉFKUCHAŘE

Kuchařskému týmu ZEM velí inovativní a zkušení profesionálové. Náš šéfkuchař Richard Bielik má za sebou více než devět let zkušeností, talentu a vášně pro bistronomii. Jeho filozofií je přeměnit jednoduché a lokální suroviny na nejchutnější a nejinspirativnější nabídku jídla.

TRADICE TROCHU JINAK

Místní suroviny, které pocházejí z Moravy a Čech, jsou díky umění bistronomie zpracované do moderních verzí českého komfortního jídla za použití vysoce kvalitních ingrediencí a přírodních chutí. Naše menu také ctí vlivy autentické izakaja, japonských masových jídel z grilu na dřevěné uhlí a ručně vyráběných knedlíků z našich pařáků. Doporučujeme vám ochutnat delikátní a autentické tradiční pokrmy připravené trochu jinak, a to odtud, z Moravy a Čech, a odjinud, japonské izakayi.

POUZE TY NEJLEPŠÍ SUROVINY

Místní suroviny, které pocházejí z Moravy a Čech, jsou díky umění bistronomie zpracované do moderních verzí českého komfortního jídla za použití vysoce kvalitních ingrediencí a přírodních chutí. Maso pochází z Naše Maso a autentická vína jsou z Moravy.

Senovážné náměstí 976/31
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: