Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Old Armoury Prague

Praha, Všehrdova 450/16, 11000

zpět na výpis
 
Old Armoury Prague

Old Armoury se nachází v budově ze 17. století v krásném prostředí Malé Strany. Vychutnat si zde můžete skvělé jídlo a na baru dokonalé drinky.

Telefon:770 198 188
Kategorie: gastro|restaurace

Rytířský sál restaurace Old Armoury Prague odráží atmosféru pozdního středověku. Původně se zde nacházela jízdárna. Dnes patří restaurace díky Rytířskému sálu s bohatou výzdobou historickými replikami zbraní a brnění zbrojnošů, rytířů, mušketýrů a rustikálními dekoracemi a díky interiéru s klenutými stropy k jedné z nejzajímavějších historických restaurací v Praze.

Na hosty zde dýchne unikátní atmosféra historie v kombinaci s gurmánským zážitkem zdejších mistrů kuchařů, kteří do historického prostředí restaurace připravili tradiční české menu kladoucí důraz na vždy čerstvé suroviny nakoupené v maximální míře od lokálních dodavatelů. 

Restaurace je otevřená od 7:00, kdy se až do 11:00 hodin formou bohatého teplého a studeného bufetu podávají snídaně, které jsou otevřené i těm, kteří v hotelu nebydlí. Přes obědy je restaurace zavřená. Večeře se podávají od 18:00 do 22:00 hodin a restaurace má otevřeno do 23:00.

Terasa restaurace je přístupná po můstku přímo z Kampy a nabízí tak jedinečnou možnost vychutnat si zdejší kuchyni s výhledem na romantický park Kampa. Restaurace disponuje 200 místy k sezení a až 250 na stání. Je tedy vhodná jak pro firemní akce a bankety (svatební hostiny, oslavy narozenin a jubilea), tak i na firemní konference, prezentace či školení.

Všehrdova 450/16
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: