Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Šabatovo Zmrzlinářství

Praha 3, Lucemburská 2, 13000

zpět na výpis
 
Šabatovo Zmrzlinářství

Rodinné zmrzlinářství zaměřené na nekompromisní kvalitu.

Kategorie: gastro|cukrárny a lahůdky, kavárny

Výrobou zmrzliny se zabýváme od roku 2013. Za tuto dobu jsme vytvořili více než osmdesát různých příchutí.

Veškeré zmrzliny si vyrábíme sami dnes již téměř zapomenutými tradičními postupy, které jsme přizpůsobili našim přísným kvalitativním nárokům. Používáme základní suroviny jako jsou čerstvá smetana, mléko, pasterované vaječné žloutky, čerstvé ovoce, madagaskarská vanilka, vysokoprocentní čokoláda, mandle z Avoly, pražené oříšky z Piemonte, sicilské pistácie z Bronte a další kvalitní ingredience.

Mnoho z těchto prvotřídních surovin odebíráme přímo od farmářů ať už z České Republiky, nebo ze zahraničí. Takto dovážíme například ze Sicílie ručně sklízené pistácie z Bronte a mandle z Avoly, nebo vanilku Grade A z Madagaskaru. Díky dlouhodobým osobním vazbám máme jistotu, že vždy dostaneme tu nejlepší kvalitu.

Nepoužíváme žádné práškové směsi, umělá barviva a dochucovadla.

Právě tato kombinace zkušenosti, kvalitních surovin a pečlivé ruční práce činí naší zmrzlinu jedinečnou.

Lucemburská 2
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: