Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Knihami

Praha 3, Slezská 33, 13000

zpět na výpis
Tip
 
Knihami

Nové rodinné knihkupectví. Najdete u nás nové knížky i knižní útulek.

Kategorie: poznání|knihy

Jsme rodinné knihkupectví a férový antikvariát. Najdete u nás jak nové knížky, tak knížky, které si už někdo četl, ale můžou ještě posloužit dalším lidem. Takové naleznete v kategorii Knižní útulek. Vybíráme jen knížky, které jsou téměř jako nové a ke kterým se majitele chovali tak, jak si to knížky zaslouží. Saláty patří na talíř, ne do knihovny :) Třeba knížky z Knižního útulku udělají radost právě Vám! ..a jim udělá radost, když si je adoptujete :)

Knížky v nabídce budou přibývat a zatím jich tam máme jen zlomek, tak s námi mějte trpělivost.

V Praze na Vinohradech na adrese Slezská 33 pro Vás máme připravenou výdejnu knížek. Můžete si u nás vyzvednout koupené knížky, i si přijít nějakou knížku vybrat. Ale můžete se za námi také zastavit a přinést své knížky, které Vám oceníme a když se Vám nabídka bude líbit, tak knížky vykoupíme a nabídneme dalším čtenářům.

Jestli to k nám máte daleko, knížky vyfoťte a pošlete nám seznam knížek a fotky na email a my Vám knížky oceníme na dálku. Potom se domluvíme, jak je k nám dopravit. Od Prahy do Mladé Boleslavi a v okolí k Vám můžeme pro knížky dojet. Vše je na domluvě. Peníze dostanete rovnou do ruky nebo na účet.

Rádi byste si přečetli nějakou knížku, ale nenašli jste ji v naší nabídce? Napište nám, pomůžeme Vám ji sehnat.

Chceme vytvořit čtenářskou komunitu a budeme rádi, když se k nám přidáte i Vy. Pojďme společně objevovat světy v knížkách s knihami.cz!

Otevírací doba: 

pondělí: 11 - 19 hodin

úterý: 11 - 19 hodin

středa: po domluvě

čtvrtek: 11 - 19 hodin

pátek: 11 - 19 hodin

sobota: po domluvě

neděle: zavřeno

Slezská 33
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: