Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

V-LIFE

Praha 1, Opletalova 5, 110 00

zpět na výpis
   
V-LIFE

PROSTOR kde lze tančit, zpívat, hrát, cvičit, radovat se, svobodně žít a prožívat.

Telefon:725 327 571
Kategorie: zábava|poznání|

V-LIFE, konečně!

Už delší dobu máme přání vytvořit PROSTOR pro nás a pro naše přátele, kde bychom mohli tančit, zpívat, hrát, cvičit, radovat se, svobodně žít a prožívat. Objevili jsme prostor v centru Prahy, který byl určen pro restauraci a snažíme se ho přestavit na multifunkční prostor, kde nám bude dobře a kde se budeme rádi setkávat. Rádi bychom, aby byl prostor co nejlepší. Bude to ještě dlouhá cesta, ale věříme, že ho společně vytvoříme a přivítáme jakoukoliv podporu. Pro otevření a vyzkoušení prostoru jsme se rozhodli uspořádat akci s úžasnými LIDMI, LEKTORY a UMĚLCI, kteří se s námi nebáli spolupracovat i v době, kdy to nebylo jednoduché. Budeme se spojovat v HUDBĚ, TANCI, ZPĚVU, DIVADLE, či YOZE.

Budeme rádi, když u toho budete s námi. 

KDE: V-LIFE, v pasáži ČTK, Opletalova 5, Praha 1

Opletalova 5
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: