Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Milý Malý Obchůdek

Praha 1, Ostrovní 7, 110 00

zpět na výpis
Milý Malý Obchůdek

MIMAO - tak trochu jiné malé dětské knihkupectví s autorskými hračkami a doplňkovým zbožím. Pořádání pravidelných tematických akcí pro děti.

Telefon:+420731221090
Kategorie: pro děti|Hry, Zábava

@mimao_milymalyobchudek

Krásný nově otevřený (10/2022) malý obchůdek, který má společný vchod s dětskou školičkou. V centru Prahy s koutkem pro děti, kde si mohou vaši nejmenší prodávané hračky a knihy před pořízením samy prohlédnout, pohrát si s nimi. Současně k vyzkoušení produkty od Utukutu, Mumma, Stapelstein a další. Knihy vybírané s citem pro estetiku a zajímavý obsah, který dětem něco předá. Podporujeme lokální nepásovou výrobu z hezkých materiálů, proto u nás najdete hlavně autorské hračky od českých výrobců (dřevěné, látkové, papírové). Rádi s výběrem poradíme, vše z vlastní zkušenosti popíšeme. Pro aktuální otvírací dobu prosím sledujte @mimao_milymalyobchudek.

Ostrovní 7
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: